Ingredients:
2 ous grans o tres de petits
170g de sucre
60 ml de llet
190ml d'oli de girasol
210 g de farina
1/2 paquet de llevadura
(canyella, raspadures de llimona o de taronja)
Preparació:
Batre els ous amb les varilles i afegir el sucre fins que quedi una massa escumosa.
Juntem l'oli amb la llet i l'anem tirant poc a poc a la barreja sense deixar de batre amb les barilles.
Juntem la farina, el llevat i la canyella / llimona / taronja i ho anem abocant a la massa poc a poc i sense deixar de batre.
Un cop tenim la massa homogènia i sense grumolls deixem de batre. Tapem el bol amb un drap humit i el deixem reposar a la nevera durant una hora o més.
Un cop passat el temps precalentem el forn i coiem les magdalenes a 210 ºC uns 18 minuts.
Bon profit!
Mmmmmmm....que bones titi!
ResponderEliminarLi diré al Joan que ho intenti a veure si li surten bé així.
ResponderEliminarPetonets...